Menu Sluiten

Over ons

Maak kennis met ons team bij apotheek Anneleen Vochten: een groep jong, gedreven apothekers die klaarstaan om jou de beste zorg en adviezen te bieden. Met het juiste enthousiasme en toewijding zorgen wij ervoor dat jij de optimale ondersteuning krijgt op het gebied van gezondheids- en verzorgingsproducten.

Of je nu op zoek bent naar advies, informatie of gewoon een vriendelijk gezicht, ons team staat voor je klaar. Bij apotheek Anneleen Vochten streven we ernaar om, samen met jou, een positieve impact te hebben op jouw welzijn.

onze teamleden

Anneleen Vochten

Apotheker titularis-eigenaar

Iris Verbiest

Apotheker

Caro Vankelegom

Apotheker-vervanger

Steff De Graef

Apotheker eigenaar

Anneleen Vochten

Ik ben Anneleen, en samen met mijn echtgenoot Steff, sinds 1 januari 2024 de trotse eigenaar van apotheek Anneleen Vochten. Mijn roots liggen in Wezemaal dorp waar ik mijn liefde voor
wetenschap, medische kennis en ondernemerschap van thuis uit heb meegekregen. Ik ben dan ook super fier dat ik in mijn eigen geboortestreek mijn eigen apotheek mag runnen.

In 2015 behaalde ik mijn diploma als Master in de Farmaceutische Zorg aan de KULeuven. Tijdens mijn studiejaren heb ik niet alleen mijn passie voor het vak ontwikkeld, ik heb ook mijn man op de
schoolbanken ontmoeten. Eind februari 2024 worden we trotse ouders van twee kleine kapoenen die voorlopig door het leven gaan als JEF EN IDA (=werktitel).

Mijn goede eigenschappen? Gedrevenheid drijft me vooruit, ik sta altijd klaar voor mijn patiƫnten, zorgzaamheid zit in mijn DNA en ik koester een diepe passie voor mijn werk. Ik kijk er naar uit om jou te verwelkomen en te ondersteunen op jouw gezondheidreis.

Iris Verbiest

Ontmoet apotheker Iris, een vaste waarde van de apotheek sinds 2022. In 2021 behaalde zij haar diploma Master in de Farmaceutische Zorg aan de KULeuven. Sindsdien heeft zij zich ontwikkeld tot een gewaardeerde professional in onze apotheek.

Tijdens bijscholing organische chemie, heeft Iris haar vriend Sven, ook een apotheker, ontmoet. Samen delen ze niet alleen hun passie voor het vak, maar ook hun liefde voor hun trouwe metgezel
hond Milou.

Iris wordt getypeerd door haar gedrevenheid, rustige benadering, sportieve instelling en haar liefde voor dieren. Als zorgzame apotheker staat zij klaar om jou te voorzien van de beste farmaceutische zorg!

Caro Vankelegom

Maak kennis met Caro. Zij is een apotheker-vervanger en afgestudeerd aan de KU Leuven in 2022. Met haar relaxte houding, heldere uitleg, empathische persoonlijkheid en aanstekelijke motivatie maakt ze vervangingen in de apotheek een feest.

Steff De Graef

Maak kennis met Steff, mede-eigenaar en de echtgenoot van Anneleen. In 2014 behaalde hij aan de KULeuven zijn diploma Master in de Geneesmiddelontwikkeling met afstudeerrichting apotheek. Naast zijn vaste baan in de industrie, staat Steff altijd klaar om af en toe behulpzaam bij te springen in de apotheek.

Zijn eigenschappen? Gedrevenheid, een rustige benadering, een vleugje humor, en de gave om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Steff is niet alleen enthousiast, maar ook buiten behulpzaam. Hij kijkt er naar uit om, samen met ons team, jou met zorg en vriendelijkheid te verwelkomen!